Delta i GetFit Challenge och förändra ditt liv idag!

I nedan formulär vill vi att du fyller i din information. Anledningen till att vi behöver denna informationen är för att kunna skapa ett skräddarsytt kost- och träningsupplägg för dina behov.

Please leave this field empty.
Jag accepterar Getfit's användarvillkor

Tjänster

Vi på Getfit har mer än 20 års erfarenhet i branschen och erbjuder oerhört prisvärda tjänster inom kost och träning. Välkommen till ditt välmående!

2499 SEK

Getfit Go

Getfit-Go är vårt populäraste upplägg och är utformat för att kickstarta dig som vill komma igång eller som söker nya utmaningar. Upplägget passar alla, oavsett ålder, kön eller erfarenhet.

Ta del av schemat
2499 SEK

Getfit Season

Perfekt för dig som vill komma i form inför sommaren, skidresan eller bröllopet. Står du inför en rolig upplevelse eller händelse i livet är detta 8-veckors program perfekt för dig.

Ta del av schemat
1999 SEK

Kost- & Träningsschema

När du köper ett kost- och träningschema utav Getfit så skräddarsyr vi ditt program helt efter dina mål och din kropp! Kostschema: 1499kr. Träningsschema: 1499kr. Paketpris: 1999kr

Ta del av schemat

Redo för en förändring?

Starta ditt nya liv idag med GetFit. Vi skräddarsyr ditt program för att det ska passa in i din vardag och bli en del utav ditt nya hälsosamma liv.

Följ oss på FacebookVälj ditt program