Delta i GetFit Challenge och förändra ditt liv idag!

I nedan formulär vill vi att du fyller i din information. Anledningen till att vi behöver denna informationen är för att kunna skapa ett skräddarsytt kost- och träningsupplägg för dina behov.

Please leave this field empty.
Jag accepterar Getfit's användarvillkor

Viktoria: Från 65kg Till 55 kg

Viktoria höll sig strikt till dom riktlinjer vi gav henne!

”Jag ville ge detta en chans. Det ångrar jag inte för fem öre! Förutom att ha gått ner från 65kg till 55 kg, har jag byggt muskler, minskat i fettprocent och det viktigaste av allt är att jag fått en bättre självkänsla.”

”Utseende ger ingen lycka men om man har mått dåligt över sin kropp länge och äntligen kan känna sig trygg och bekväm i den….det är en underbar känsla!! Och detta tack vare GetFit’s kost-och träningsschema!”

Träningsprogrammet öppnade upp en ny värld för mig och jag kunde vecka för vecka själv se hur jag ökade i vikter och resultatet på kroppen sågs tydligt vecka för vecka.
Kosten var väldigt enkel att följa då GetFit verkligen skrev ut exakt hur jag skulle äta i varenda måltid och jag fick även med innehållet i kcal, protein, fett, kolhydrater vilket gav mig kunskapen att själv kunna variera min mat utanför schemat men endå hålla mig till planen.

Jag är verkligen så nöjd med mitt resultat och kan varmt rekomendera GetFit till dig som funderar på deras program!

Före- och efterbild på Viktorias 12 veckor med GetFit.

viktoria

 


Publicerat februari 23, 2016 i Klientresultat av Johan Hilding
Dela inlägget på Facebook